Termeni si conditii

Prima pagină  /  Termeni si conditii

Termeni și condiții


Bine ați venit pe site-ul www.casaspania24.ro, proprietatea CASA SPANIA 24 SL, o societate comercială înregistrată în SPANIA,  NIF/CIF: B10742260, cu adresa: Calle Uruguay, Num. 1, Esc. 2, Planta 2, Puerta B, 03509 Finestrat, Alicante, înscrisă în Registrul Mercantil din Alicante, în volumul 4479, cartea 0, f. 141) și fila 180183, la 27-05-2022.

Termenii și condițiile de utilizare de mai jos reglementează utilizarea acestui site și a oricărui serviciu furnizat prin intermediul acestuia. Prin accesarea și utilizarea site-ului, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul.


Condiții de uitilizare

Utilizatorul se angajează să nu utilizeze acest website în scopuri frauduloase, precum și să nu efectueze nicio conduită care ar putea deteriora imaginea, interesele și drepturile Casa Spania 24 SL sau ale terților. De asemenea, utilizatorul se angajează să nu efectueze nicio acțiune pentru a deteriora, dezactiva sau supraîncărca acest website sau pentru a preveni, în vreun fel, utilizarea normală și operarea acestuia.

Informăm utilizarorul că Casa Spania 24 își rezervă dreptul de a decide, în orice moment, asupra continuității serviciilor oferite prin intermediul acestui website.


Informații conținute în acest site Web

Scopul acestui wwbsite este să prezinte informații despre proprietățile deținute de terți, comercializate de Casa Spania 24 sau în care Casa Spania 24 desfășoară activități de intermmediere imobiliară. În niciun caz nu trebuie luată în considerare o ofertă de vânzare, închiriere și/sau finanțare sau o recomandare pentru orice tip de tranzacție.

Informațiile despre proprietățile conținute de acest site sunt doar descriptive și nu contractuale. În cazul în care un utilizator este interesat de vreo proprietate, el trebuie să contacteze Casa Spania 24 unde poate obține informațiile necesare proprietății de interes și, de asemenea, trebuie să verifice și să obțină sfaturile corespunzătoare. Situația urbană trebuie verificată prin intermediul administrațiilor publice corespunzătoare, deoarece tipologia clădirii indicată pe acest website pentru fiecare proprietate poate să nu corespundă situației actuale de dezvoltare urbană a acesteia. La rândul său, informațiile grafice nu sunt actualizate în toate cazurile, deci orice decizie de cumpărare necesită o vizită și verificare prealabilă de către pertea interesată.

Prin intermediul acestui website, nicio operațiune de cumpărare de bunuri imobiliare nu este încheiată legal. Rezervările, contractele private sau faptele de vânzare vor fi formalizate exclusiv prin procedurile indicate pentru fiecare proprietate.


Vizite proprietăți

Informăm clintul că, la vizualizarea proprietăților la dezvoltatorii din Spania, se pot efectua într-o zi, între două și șase vizite, unde, există posibilitatea, ca în cadrul acestor clădiri să existe camere de supraveghere. Acestea SUNT semnalate corespunzator astfel incat clientii pot evita zonele supravegheate video.


Proprietate

Drepturile de proprietate intelectuală și industrială pe acest website, inclusiv furnizarea conținului acestui website, dreptul sui generis asupra bazelor de date bază, designul grafic și interfața utilizatorului acestui site, programele computerizate de bază (inclusiv codurile sursă și obiecte), precum și diferitele elemente care alcătuiesc acest website (texte, grafică, fotografii, videoclipuri etc), corespund Casa Spania 24 sau autorizaților săi, licențiatorilor săi.

Casa Spania 24 își rezervă dreptul de a reproiecta și de a modifica unilateral, în orice moment și fără notificare prealabilă, prezentarea și configurarea acestui website.


Politica privind utilizarea fișierelor de tip Cookie se aplică tuturor utilizatorilor site-ului www.casaspania24.ro. Informațiile au ca scop informarea utilizatorilor cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea acestor fișiere în contextul navigării pe acest website.


Site-ul www.casaspania24.ro poate conține link-uri către alte site-uri web. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestor site-uri sau pentru politica lor privind confidențialitatea. Utilizarea oricărui site web terț este responsabilitatea dumneavoastră.


Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.casaspania24.ro în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.


Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@casaspania24.es.