Despre noi

Prima pagină  /  Despre noi

DESPRE AGENȚIA IMOBILIARĂ


Suntem o firmă rezidentă în Alicante și mari iubitori ai Spaniei. Furnizăm o gamă complexă de servicii în domeniul imobiliar, proprietăți la cheie sau în construcție. Oferim cele mai bune variante adaptate nevoilor clienților noștri în parteneriat cu firme din domeniu.

Indiferent dacă cumpărăm sau vindem, ceea ce contează cel mai mult pentru noi este comunicarea sinceră, loialitatea față de clienții noștri și o abordare directă, practică.


Popovici Dorina
Director General și consultant imobiliar

Suntem specialiști în ceea ce facem, cu diplome acreditate și cu o logistică bine pusă la punct, pentru a putea oferi clienților noștri cele mai bune servicii și încrederea că se adresează unei firme competente.

"Luxul nu este un plus, ci un peisaj, un loc, un timp, o experiență"

Mobil: +40 743 038 433   /   +34 641 619 323
Email: contact@casaspania24.es

Ce facem?

Îndeplinim vise.
Actualizăm portofoliul de imobile periodic.

1. Analizăm

Analizăm cea mai bună soluție în funcție de bugetul dvs.

2. Căutăm

Căutăm și găsim proprietatea potrivită pentru fiecare client și clientul potrivit pentru fiecare proprietate.

3. Organizăm

Organizăm vizionarea imobilelor și ghidăm clienții prin tot procesul.

4. Facilităm

Facilităm relația cu banca și obținerea numărului NIE. Pregătim actele necesare.

5. Semnăm

Suntem prezenți la semnarea contractului.

Testimoniale„Am achiziționat recent o vilă în Benidorm prin Casa Spania 24, iar experiența a fost extraordinară. Agentul nostru, Dorina, a fost o adevărată profesionistă - cunoaște piața locală, este atentă la nevoile noastre și incredibil de răbdătoare. Ea ne-a ghidat prin fiecare pas, asigurând un proces lin și fără stres. Expertiza și abordarea ei caldă au făcut toată diferența. Suntem încântați de noua noastră casă și recunoscători Dorinei și echipei Casa Spania 24. Îi recomand cu căldură tuturor celor care doresc să cumpere proprietăți în Spania.” Nathan J., SUA