Târgul Național de Imobiliare din septembrie 2023

17 11, 2023

În urma ultimei experiențe la târgul TNI, ne-am bucurat să descoperim numărul mare de români care vor să facă investiții imobiliare în Spania la mare. Localitățile aflate la mare, în special cele turisitice, au prezentat un interes mare anul acesta la târg.

Și de această dată ne-am prezentat cu o gamă largă de proprietăți imobiliare în Spania pe Costa Blanca, inclusiv proprietăți care sunt în construcție, care sunt gata de mutare sau care sunt ideale pentru investiții, cu o gamă largă de prețuri atractive, astfel încât clienții să poată alege în consecință.

Ne-am bucurat să ne întâlnim față în față cu potențiali investitori și mulțumim Adelinei Pestrițu pentru vizită.

Interesul cel mai mare s-a îndreptat către proprietățile în fază de construcție, deoarece investiția în proiecte în construcție poate duce la randamente mai mari, costul proprietății este de obicei mai mic în timpul acestei faze, există disponibilitatea opțiunilor de plată flexibile și de personalizare a proprietății, iar complexele rezidențiale au mai multe facilități.


De ce să veniți la un târg imobiliar?

Târgul imobiliar este un tip de expoziție, însă cu scopul de a prezenta și comercializa noile proprietăți imobiliare. Participarea la un târg imobiliar poate oferi o varietate de beneficii.

Unele dintre principalele beneficii includ:

- Sfaturi profesionale pentru toate întrebările dvs. Într-o expoziție, clienții obțin sfaturi profesionale și răspunsuri autentice la toate întrebările legate de sectorul imobiliar cu o vastă expertiză.

- Oportunități de creare de rețele: Participarea la un târg imobiliar poate oferi o oportunitate de a întâlni și de a intra în legătură cu alți profesioniști din industrie. Acest lucru poate fi valoros pentru construirea de relații cu alți agenți, brokeri, investitori și alți profesioniști din industrie.

- Expunerea la produse și servicii noi: multe târguri imobiliare prezintă cele mai recente produse și servicii disponibile în industrie.


Evenimentele și târgurile imobiliare reunesc întotdeauna cei mai buni profesioniști de pe piață, este o șansă de a discuta ideile dvs. și de a afla noi perspective de la profesionisti în domeniu. Nu trebuie să fiți investitori pentru a participa la aceste evenimente. Păstrați-vă inspirat și nu ratați toate aceste progrese pe care le obțineți participând la evenimentele din industrie.

Ne revedem anul viitor la următorul târg TNI!