De ce să investiți pe Costa Blanca?

27 06, 2023

Costa Blanca este numele turistic pe care îl folosim pentru a numi cei 200 de kilometri de coastă pe care îi găsim în provincia Alicante, în sud-estul Spaniei. Marea Mediterană atinge, cu plaje și golfuri, această zonă privilegiată care merge, de la nord la sud, de la Denia la Pilar de la Horadada, adăugând în total 19 localități.

Costa Blanca oferă o gamă largă de activități de agrement, sport și un climat mediteranean blând pe tot parcursul anului. Mile de plaje cu nisip și stânci impresionante sunt tipice pentru Costa Blanca. Munții acoperiți de pini, câmpurile de migdali, plantațiile de măslini, livezile de portocali și multe priveliști splendide sunt întotdeauna o experiență. Numeroase trasee de drumeții duc la puncte de vedere uimitoare.


După cum știm cu toții, locația este cheia în investițiile imobiliare. Și Costa Blanca are cea mai bună locație pentru asta. Situată pe coasta de sud a Spaniei, Costa Blanca este o bijuterie pentru investitorii imobiliari. Ea se află la mică distanță de toate atracțiile și facilitățile majore pe care zona le are de oferit. Este o zonă turistică în care mulți cetățeni spanioli și europeni cumpără/închiriază case sau vile. Locația sa privilegiată și clima fac din Costa Blanca o zonă turistică aleasă de mulți cetățeni europeni pentru a-și cumpăra a doua casă sau pentru a se bucura de vacanțele pe plajă.

Costa Blanca este numită una dintre cele mai bune climate de pe planetă de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Cele peste 300 de zile de soare și temperaturile foarte plăcute, cu o medie anuală de 20 de grade, fac din Costa Blanca un loc unic de vacanță.

Reputația Spaniei ca lider mondial în ceea ce privește calitatea plajelor sale este o atracție turistică majoră. Plajele spaniole atrag turişti de pe tot globul, precum şi proprietari de case secundare care doresc să locuiască lângă mare.

Costa Blanca oferă o infrastructură excelentă, cu o mare varietate de facilități și servicii. Regiunea este binecunoscută pentru plajele, terenurile de golf, restaurantele și viața de noapteÎn general, are o infrastructură modernă, cu o rețea rutieră bună și transport public de încredere. Există, de asemenea, o mulțime de magazine, supermarketuri și alte afaceri în zonă. Astfel, este ușor să găsiți tot ce aveți nevoie, indiferent dacă căutați produse alimentare sau suveniruri.

Mâncarea de aici este uimitoare și există atât de multe tipuri diferite de restaurante încât nu te vei plictisi niciodată. Există ceva pentru toată lumea, indiferent dacă sunteți în căutarea unei mese obișnuite sau a ceva mai luxos. Prețurile sunt rezonabile, așa că veți putea economisi bani în timp ce vă bucurați de mâncare excelentă.

Regiunea Costa Blanca are o istorie bogată care datează de secole, iar acest lucru se reflectă în arhitectură, artă și bucătărie. Există orașe vechi frumoase de explorat, cum ar fi Alicante și Murcia, și repere naturale uimitoare, cum ar fi plantațiile de palmieri Elche. Oamenii din Costa Blanca sunt prietenoși și primitori și te fac să te simți ca acasă. Sunt, de asemenea, harnici și onești, ceea ce face să faci afaceri aici cu plăcere.

Stilul de viață din Costa Blanca este unul dintre principalele motive pentru care oamenii investesc în proprietăți aici. Atmosfera este perfectă pentru a vă bucura de aer liber pe tot parcursul anului, fie că este vorba de o baie în mare, de drumeții la munte sau pur și simplu de relaxare pe plajă. Și cu atât de multe de făcut și de văzut, de la orașe culturale precum Alicante până la sate fermecătoare precum Moraira, există ceva pentru toată lumea.

LOCALITĂȚI COSTA BLANCA
Cele 19 localități de pe Costa Blanca, numite de la nord la sud sunt: Denia, Jávea, Poble Nou de Benitatxell, Teulada–Moraira, Benissa, Calpe, Altea, Alfaz del Pi, Benidorm, Finestrat, Villajoiosa, Campello, Alicante, Elche, Santa Pola, Guardamar del Segura, Torrevieja, Playas de Orihuela și Pilar de la Horadada.
Am putea spune că Benidorm și Torrevieja sunt capitalele acestei regiuni, deoarece sunt cele care primesc cel mai mare număr de turiști, dar fiecare dintre aceste orașe are farmecul său.



Casa Spania 24 oferă intermediere pentru imobiliare rezidențiale, la cheie sau în construcție pe Costa Blanca, în toate localitățile și stațiunile bifate pe hartă, direct de la dezvoltatori. Apartamente, duplexuri, penthouse-uri, villa, bungalow sau proprietăți de lux. Toate le găsiți pe website www.casaspania24.roDe asemenea, Casa Spania 24 oferă intermediere imobiliare la proprietăți mai vechi, care mai apoi pot fi renovate sa nu, după alegere. Pentru oferte, ne puteti scrie la contact@casaspania24.es sau suna la 0743 038 433.

Cu o frumusețe naturală uimitoare, facilități de clasă mondială și potențial incredibil de investiții, Costa Blanca este un loc extraordinar pentru a deține o bucată de paradisAșadar, dacă sunteți în căutarea unei investiții imobiliare înțelepte care să vă ofere ani buni de bucurie, știți deja unde să mergeți!