De ce să investești într-o proprietate în construcție?

01 09, 2023

Adesea, ceea ce îi face pe oameni mai entuziasmați să investească într-un proiect în construcție este potențialul de a obține o rată ridicată de rentabilitate a investiției lor. Cu toate acestea, acesta nu este singurul avantaj de luat în considerare. Investiția într-o proprietate cu o dezvoltare viitoare aduce și beneficii precum aprecierea capitalului și oportunități de venit pasiv în ceea ce privește veniturile din chirie.


Iată zece motive pentru care investiția într-un proiect în construcție este inteligentă:


1. Costul proprietății este de obicei mai mic în timpul fazei de construcție

Cel mai mare avantaj la un proiect în construcție este că prețurile sunt mici. Puteți achiziționa proprietatea la un preț mai mic și să beneficiați de o apreciere semnificativă a valorii odată ce proiectul este finalizat. În plus, mulți dezvoltatori oferă planuri de plată atractive și alte stimulente cumpărătorilor care achiziționează proprietăți în construcție, ceea ce le poate face mai accesibile.


2. Valoarea proprietății va crește în momentul în care obțineți posesia

Având în vedere că un proiect în construcție are adesea prețuri mai mici, înseamnă că investiția crește în valoare într-o perioadă de timp scurtă. De exemplu, din momentul în care se face rezervarea și până în momentul în care se acordă posesia, prețul, în consecință, valoarea unității crește.

Prețul proprietății crește pe măsură ce construcția clădirii progresează. Creșterea cartierului înconjurător al proprietății crește și valoarea.


3. Disponibilitatea opțiunilor de plată flexibile

Proprietarii de case nu au nicio obligație urgentă de a plăti o sumă substanțială dintr-o dată. Plățile pentru proprietățile în construcție sunt încasate în conformitate cu fazele de construcție variate și programate. Acest lucru permite cumpărătorilor de proprietăți să plătească suma într-un mod mai relaxat, povara financiară a achiziției proprietății putând fi repartizată pe o perioadă medie de 2-3 ani.


4. Modificări și personalizare

Investiția în proprietăți în construcție poate fi avantajoasă, deoarece oferă cumpărătorilor flexibilitatea de a-și alege locația, podeaua și facilitățile preferate, ceea ce poate adăuga valoare proprietății și poate duce la profituri mai mari.


5. Investiția în proiecte în construcție poate duce la randamente mai mari

Prin riscul construcției, investitorii vor putea vedea și analiza proprietatea înainte de a o cumpăra. Ca rezultat, ei vor cunoaște tipul de materiale de construcție și aspectul înainte de a se angaja la un contract pe termen lung. Acest lucru le permite investitorilor să obțină cunoștințe despre riscuri și potențialul profit înainte de a-și investi banii într-o proprietate care ar putea sau nu merita.


6. Proprietatea aflată în construcție este o alegere populară datorită factorului de noutate

Aspectul nou-nouț, durabilitatea extinsă, problemele de întreținere mai reduse și cele mai noi facilități de care să te bucuri.


7. Garanție pentru proprietatea în construcție

Cumpărarea unei proprietăți în construcție oferă un avantaj important: garanția de 10 ani pentru construcția (structura) proprietății.


8. Calitatea îmbunătățită a materialelor de construcție

Multe s-au schimbat în ultimii 15 ani în ceea ce privește construcția în Spania. În ceea ce privește materialele și construcția este vizibilă o mare îmbunătățire. Acum vedem geamuri duble foarte bune cu rame din aluminiu.


9. Proprietăți noi cu energie regenerabilă

Unele proprietăți în construcție din Spania sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic. În acest domeniu, s-au înregistrat progrese substanțiale în ultimii ani, iar constructorii folosesc energie regenerabilă pentru o parte din sursa de energie.


10. Complexe rezidențiale cu multe facilități

Când cumpărați o proprietate într-o reședință în construcție, beneficiați adesea de zonele comune bine întreținute, frumos amenajate, cu piscine elegante, zone de relaxare, spa interior cu saună, piscină încălzită și jacuzzi. O mică facilitate sportivă și un loc de joacă pentru copii la complex devin, de asemenea, din ce în ce mai frecvente.


Decizia de a cumpăra o proprietate în construcție sau o proprietate gata de mutat se bazează pe preferințele individuale, apetitul pentru risc și situația financiară.

Dacă cumpărătorul caută randamentul investiției și natura achiziției este exclusiv pentru investiții, atunci alegerea vizibilă trebuie să fie proprietatea în construcție.

Achiziționarea unei proprietăți este întotdeauna o decizie calculată și, de obicei, cel mai mare cec pe care îl taie cineva de-a lungul vieții. Prin urmare, cumpărătorii de proprietăți preferă o companie imobiliară în care să aibă încredere. 

Casa Spania 24 vă va ajuta pe întreg parcursul achiziționării până la predarea finală. Ghidăm clienții și facilităm obținerea actelor necesare în Spania. Vă asigurăm siguranța achiziției dumneavoastră prin proceduri legale. Nu avem discount, prețurile sunt oferite direct de dezvoltator. Vă așteptăm la aeroport și organizăm vizionarea imobilelor.