Care este cea mai bună proprietate de cumpărat? În construcție sau cea gata de mutare?

23 08, 2023

Atât proprietățile aflate în construcție, cât și cele gata de mutare au propriile avantaje și dezavantaje. Pentru a alege unul dintre ele, trebuie mai întâi să vă gândiți la scopul și nevoia dvs.


Care investiție imobiliară este cea mai bună? În construcție sau cea gata de mutare?

Răspunsul se ascunde în nevoia și scopul dvs. Dacă sunteți dispus să cumpărați proprietăți pentru investiții, cele aflate în construcție vor fi probabil mai avantajoase. Dacă sunteți dispus să cumpărați o proprietate și să locuiți în ea, proprietățile gata de mutare sunt pentru dvs.

Dacă întrebați ce înseamnă o "proprietate gata de mutat", este vorba despre o proprietate gata de utilizare. Iar "proprietate în construcție" înseamnă că proprietatea nu este în faza de construcție.


Există diverse avantaje și dezavantaje pentru ambele tipuri de proprietate, însă nu există un răspuns rapid pentru această comparație. Deci, va fi mai benefic să vă gândiți la aceste proprietăți în funcție de scopul dvs. Dacă sunteți dispus să cumpărați proprietăți în construcție în Spania, puteți arunca o privire asupra zonelor în curs de dezvoltare.

De exemplu, mutarea în apartamente gata de vânzare în Spania sunt preferate mai mult de localnici și de lucrătorii străini. Proprietățile aflate în construcție sunt preferate de cei care nu au nevoie de un loc de reședință imediat sau de cei care investesc.


Proprietate în construcție - Avantaje și dezavantaje pentru investitori

Proprietățile aflate în construcție sunt preferate de investitorii care fac investiții în mod regulat. Există câteva motive pentru care investitorii aleg acest tip de proprietate, în locul celor gata de mutare. Beneficiile cumpărării de proprietăți în construcție pentru investiții pot fi enumerate ca:

Prețuri mai rezonabile potrivite pentru investiție

Planuri de plată mai ușoare

Potențial mare de creștere a valorii până la finalizare

Potențial uriaș de profit în zonele noi în curs de dezvoltare

În general, investitorii își împart investițiile în perioade de profit. Proprietățile aflate în construcție sunt în general considerate investiții pe termen scurt. Dar, acestea pot fi transformate în investiții mai lungi prin chirie.


Când cumpărați o proprietate în construcție, există și dezavantaje și capcane. Deși mai multe dintre ele apar atunci când nu se lucrează cu o agenție imobiliară profesionistă. Investitorii ar trebui să-și aleagă cu atenție compania de construcții sau agenția imobiliară.

Dezavantajele achiziționării de proprietăți în construcție sunt:

Construcția poate fi amânată sau neterminată

Caracteristicile oferite de imobil nu pot fi îndeplinite dacă contractul nu este bine pregătit

În zonele rezidențiale noi, prețurile pot fi foarte volatile

Eșantionul și proprietatea finită pot fi diferite

Când investiți în imobiliare în străinătate, zona de investiții poate fi uneori necunoscută. Pentru a obține informații reale și suficiente, colaborarea cu agenții imobiliare profesionale va reduce potențialul situației proaste.


Proprietate în construcție - Avantaje și dezavantaje pentru cumpărare și locuință

În timp ce cumpărați o casă în care veți locui, poate doriți să aveți mai multe opțiuni. Proprietățile aflate în construcție oferă opțiuni mai largi, în plus față de capacitatea de a le proiecta înainte de finalizarea construcției. De asemenea, veți avea mai mult buget deoarece aceste proprietăți vor avea prețuri mai mici.


Avantajele proprietății în construcție pentru cumpărătorii care doresc să locuiască în proprietate pot fi enumerate astfel:

Prețurile vor fi mai accesibile decât proprietățile gata de mutat

Mai multe opțiuni din care să alegeți

Capacitatea de a proiecta proprietatea în construcție achiziționată

Opțiunea de a alege podeaua, fațada și caracteristicile sale

Facturi mai mici la utilități cu tehnologie modernă

Plan de plată ușor


Proprietățile aflate în construcție vor fi mai avantajoase dacă aveți o reședință existentă și puteți aștepta până când construcția este finalizată. Este o decizie benefică și economică. Dar, există și dezavantaje pentru cei care doresc să locuiască în proprietatea achiziționată. Acestea sunt:

Cheltuielile pentru proprietatea aflată în construcție pot depăși bugetul

Taxele pentru proprietățile de construcție nouă pot fi mai mari

Data de finalizare poate fi amânată

Eșantionul și proprietatea finită pot fi diferite

Caracteristicile oferite de imobil nu pot fi îndeplinite dacă contractul nu este bine pregătit


Tipurile de proprietăți populare pot varia în funcție de locație, chiar și în funcție de țară. În Spania, ambele sunt de încredere datorită pieței stabile a construcțiilor. Atât investițiile imobiliare aflate în construcție în Spania, cât și proprietățile gata de mutare sunt preferate atât de localnici, cât și de străini.


Proprietate gata de mutare - Avantaje și dezavantaje

Proprietățile gata de mutare sunt preferate de cei care caută investiții instantanee și de cei care caută un loc de locuit. Proprietățile la cheie din Spania sunt foarte solicitate de străini. Străinii doresc să obțină beneficiile instantanee ale proprietăților gata de mutare.

Avantajele proprietăților gata de mutare sunt:

Proprietatea poate fi închiriată relativ instantaneu

Veți primi ceea ce vedeți

Fără riscuri, cum ar fi întârzierea construcției

Veți avea deja facilități în jurul proprietății

Proprietățile gata de mutare pot fi văzute ca fiind mai avantajoase la început, dar există și unele dezavantaje ale acestui tip de proprietate. Ar putea avea nevoie de renovare dacă au avut un proprietar înainte. De asemenea, taxele pentru proprietate pot fi mai mari dacă tehnologia folosită în proprietate este veche.


În ambele situații, se recomandă să lucrați cu o companie imobiliară profesionistă și de încredere. Compania va asigura siguranța achiziției dumneavoastră prin proceduri legale. Casa Spania 24 SL oferă cele mai bune servicii pentru imobiliare. Echipa noastră profesionistă vă va asigura toate drepturile prin procesul de cumpărare a unei proprietăți în Spania.